Magamról

Szalai Tímeának hívnak, Tatabányán születtem 1981-ben.

Az jutott eszembe, hogy itt, a magamról információban osztom meg a kineziológiával (3 in 1 Concepts) kapcsolatos történetemet.

 

Fiatal korom óta sok időt jártak az agytekervényeim azon, hogy el kellene mennem valakihez, aki segíteni tudna nekem ügyes-bajos dolgaimban. Voltak ötleteim, de mindet elvetettem valamilyen nekem nem tetsző okból. Gyermekkori legjobb barátnőm mesélt nekem először a kineziológiáról, és arról, hogy Neki mi mindenben segített. Ő akkor párkapcsolati problémával küzdött, nem mert ismerkedni, kapcsolatot létesíteni szinte senkivel. Nagyon visszahúzódó volt. Körülbelül 8–9 évvel ezelőtt járunk. Akkoriban mondtam, hogy rendben van, elmegyek, de valahogy elkallódott ez a dolog, és nem jutottam el kineziológushoz. Mindennek megvan az oka. Akkor még nem voltam felkészülve erre a „csodára”.

 

Teltek-múltak az évek, és tavaly tavasszal éreztem, hogy most jött el az én időm, el kell mennem és segítséget kérnem. Ekkor már Budapesten éltem kb. 2 éve. Nagyon jó barátnőm ajánlott nekem egy kineziológust, akihez 2010 nyarára sikerült bejelentkeztem. Ekkor még nem tudtam, hogy az egész életem gyökeresen meg fog változni.

Allergiával mentem el, tanulási nehézségekkel és azzal, hogy nem találom a helyem az életben. Nagyon szkeptikus voltam. Alig hittem az első „kezelésen” a fülemnek. Minden olyan eseményt az életemben pontosan „megmondott” a kezem, ami problémát jelentett, és amit ismételtem újra és újra. Olyan történetek is eszembe jutottak, amelyekkel kapcsolatban álmomban sem gondoltam volna, hogy problémát (blokkot) okoztak. Érdekes volt, sírtam és nevettem egyszerre az oldás alatt és után is.

És elkezdődött a változás.

A második kezelés után beleszerettem a módszerbe, a hatékonyságába és abba, hogy mennyire segített nekem ez a csodálatos módszer. A legjobb az, hogy magamon tapasztaltam a változást, és ez így van a mai napig is. Azóta az allergiám nem okoz problémát, diszlexiám is a múlté már. Végre azzal foglalkozom, amit szeretek, és élvezem minden pillanatát. Már nem lézengek a nagyvilágban fel s alá, hanem vannak céljaim, és érzem, hogy végre az utamon vagyok.

 

2010 szeptembere óta folyamatosan, megállás nélkül tanulom és alkalmazom a Kineziológia „3 in 1 Concepts” módszerét. Csodálatos ez a technika és fantasztikus, ahogy az emberek megszabadulnak régi, bevett ismétlésektől, szokásoktól. stb., és egyre felszabadultabbak lesznek.

Ez persze nemcsak az én érdemem, hanem azé is, aki szeretne javulni, ugyanis az oroszlánrésze az Övé, mert nem tudok segíteni senkinek sem, aki nem akar maga is helyre jönni. Szóval mindenki a saját jóllétéért felelős, senki máséért.

 

Szívesen és nagyon sok szeretettel segítek mindenkinek, aki megtisztel engem avval, hogy megkér, hogy segítsek és eljön hozzám.

 

Köszönettel tartozom Melinda barátnőmnek, Ercsikének, aki elindított ezen az úton és Sanyának, Iluskának (Várhidi Ilona, akitől tanultam a kineziológia One Brain ágát, végtelenül hálás vagyok Neki azért, amit tanultam és amit még tanulhatok Tőle.), Katynek, Mominak, Anyunak és Apunak, Öcsikének, Nikitának és mindenkinek, aki segített és támogatott az ötleteimben. Hálás vagyok mindenkinek, aki az életem része volt, és azoknak is, akik még nem azok, de majd azzá válnak!

 

Köszönöm szépen.